Love me love mm's

woensdag 18 juni 2008

Curriculum Vitae..

Martin Sitaniapessy, 15-02-1968

Iedereen heeft recht op een thuisbasis, gezond voedsel, schoon water en free energy in eenheid en gelijkheid met alles wat er is.. eerst Moeder Aarde en haar kinderen.. dan pas starten we opnieuw een Common Sense economie.. Het is nu tijd!.. dat we leren samen denken met Moeder Aarde en haar kinderen..

Mijn roepnaam is Martin en het is mijn ambitie om als leraar en leerling mezelf inzetten voor Moeder Aarde en haar kinderen.. die op zoek zijn naar een nieuwe collectieve droom.. Le Crystal dat investeert in verlicht collectief samenwerken om zo haar doelstellingen te bereiken ...

Motto: Heb lief en doe wat je wilt!

Ik ben een senior ICT systeembeheerder die graag onder de mensen is en gepassioneerd zoekt naar inspirerende en collectieve oplossingen en vervolgens tot actie overgaat. Ik ben iemand die met zijn hart luistert, voel met mijn denken en droom als een techneut.. samen met Moeder Aarde en haar kinderen..

CV

TOP1 OPLEIDING
Centrum Beroeps opleidingen Hoensbroeck

Mei 1994 – april 1996
HBO Informatica

* Praktijk diploma Informatica 1 en 2 - diploma
* Certified Novell Engineer 3.1x - gecertificeerd
* Microsoft Certified Professional - gecertificeerd


TOP1 CURSUSSEN

1998 Global Knowledge: MCSE 4.0
1999 Zelfstudie: ITIL Processen
2000 Global Knowledge: MCSE 2000
2001 CDG Europe: Citrix Metaframe
2003 Train Signal: MCSE 2003 Zelfstudie
2005-2008 Persoonlijk Leiderschap: Zelfstudie.. Pluk de Dag


TOP5 ERVARING

Innerlijk Werk | Corinor BV | Geschenk van UWV
April 2007 – december 2007

Bij Corinor heb ik mezelf mogen ontwikkelen in persoonlijk leiderschap en heb ik oude overlevingsstrategieën mogen omarmen en los laten. Het leertraject bestond uit 3 trainingen, voor meer info zie www.corinor.nl.

- Columbus training
Hier heb ik mogen ontdekken welke vermogens ik nog meer heb.

- Mandela training
Hier heb ik geleerd om oude strategieën, die me nog de toegang hebben versperd tot dit vermogen, bereidwillig los gelaten.

- Gandhi training 100 dagen
Hier heb ik in 100 dagen mijn persoonlijke ambities mogen creëren en een collectieve ambitie verwezenlijkt samen met 17 medecursisten. We hebben een leuke doe en speeldag georganiseerd voor 100 kinderen van chronisch zieken en terminale ouders. Ik heb geleerd om buiten mijn eigen kader te denken en te doen. Hart van Nederland is nog komen filmen.


TOP4 ERVARING

Senior systeembeheerder | Frans Maas Nederland BV
October 2004 – april 2006

Project: werkstations op alle vestigingen vervangen door Thin clients ofwel terminals. Ik heb 1 centrale cluster vol met terminal servers gebouwd en de alle primaire pakketten verplaats van werkstations naar terminal servers.

Ik heb veel regisseer werk gedaan om “oude” programma’s en data zo soepel mogelijk te migreren naar de nieuwe omgeving met veel nieuwe pakketten. Samen met een team van 4 man hebben we 750 eindgebruikers binnen 3 maanden verspreid over heel Nederland succesvol gemigreerd. Onze win win strategie was: informatie en kennis centraliseren en eenvoudiger bereikbaar maken voor de eindgebruiker. En in de kosten van licenties, periodiek onderhoud, contracten is enorm bespaart. Mijn sociale vaardigheden is in feite mijn succes in het bereiken van eind gebruikers en ze enthousiast te maken en vooruit te zetten met het nieuwe informatiesysteem.

VAKKENNIS
 Ruim inzicht kantoor automatisering processen
 Ruim inzicht logistiek en expeditie automatisering processen


TOP3 ERVARING

Zelfstandig | IT Designer
Januari 2000 – october 2004

Ik heb geleerd om zelfstandig een zaak op te zetten en beslissingen te maken vanuit het kader gezien van een directeur zijn, manager zijn en werknemer zijn. Ik heb een visie dat in een hiërarchie missie en visie stroomt van boven naar beneden en besluiten van beneden naar boven stromen. Dit inzicht heeft mij succesvol gemaakt in het vinden van goedkope ICT oplossingen voor lange termijn. Thin Client solutions was mijn produkt en middel. Het zoeken van eenvoudige en simpele oplossingen en vervolgens mijn kennis overdragen was mijn strategie. Mijn grootste klant was Frans Maas. Ik had 3 mensen in dienst en gedetacheerd bij Frans Maas. Zelf deed ik ook verschillende projecten voor Frans Maas:

- centrale antivirus software distributie server ingericht
- het print proces vanuit een terminal server omgeving aanzienlijk verbeterd.
- coachen op systeembeheer gebied waar nodig. 1e, 2e en 3e lijns support volgens ITIL.

VAKKENNIS

 Ruim inzicht in oprichting bedrijf
 Ruim inzicht in Thin client solutions (Citrix)
 Ruim inzicht in ITIL automatisering processen
 Ruim inzicht in distributie van software
 Ruim inzicht in beveiliging van informatieTOP2 ERVARING

Systeembeheerder | Brunel ICT
Aug 1996 – januari 2000

Ik heb bijna 4 jaar op detacheer basis gewerkt bij Oce Nederland BV. 3 jaar heb ik op het hoofdkantoor als systeembeheerder en als Novell server beheerder gewerkt. Daarna heb ik 1 jaar als systeembeheerder op het trainingcenter gewerkt. Hier werden sales, consultancy en service trainingen gegeven. Ik zorgde voor de automatisering en gaf support waar nodig aan trainers.

Bij Oce heb ik de skills geleerd om een goede systeembeheerder te worden. Ik heb veel software en data gemigreerd naar een nieuwe server omgeving. Gevolg: kennis en informatie is sneller en eenvoudiger beschikbaar. Ik heb in die tijd heel veel eindgebruikers ontmoet. Het helpen van deze mensen en vooruit zetten op het nieuwe systeem is mijn passie. Verandering in een informatiesysteem kan hoge impact hebben.

Ik heb geleerd om eerst de petjes op te zetten van een secretaresse, een manager, de directeur, de telefoniste, klanten, noem maar op. Een goede voorbereiding in team verband levert meer op en soms is een revolutionaire eindbeslissing om compleet een nieuw systeem aan te schaffen het beste. Het denken in win win heb ik geleerd bij Oce.

Het laatste jaar heb ik support gegeven aan trainers van Oce. Hier heb ik geleerd verschillende communicatie stijlen op niveau van Sales, Consultancy en Service trainingen.

VAKKENNIS

 Specialist Novell en Windows NT
 Ruim inzicht systeembeheer taken en migraties
 Ruim inzicht in document flow processen
 Ruim inzicht in migratie processen
 Ruim inzicht in sales, consultancy en service doelstellingen
 Ruim inzicht in het bereiken van een eindgebruikerTOP1 ERVARING

Innerlijk werk | Therapeutische Gemeenschap Welland
mei 1992 – januari 1994

Intern heb ik met 15 medegenoten in een gemeenschap gewoond die verslaafd waren aan de hard drugs.. en op straat leefden. Samen hebben we onze traumatische ervaringen uit het verleden weten te transformeren van tekortkomingen naar ware vermogen. Het waardevolle werd gedisciplineerd gescheiden van het waardelozen. Harde confrontaties, strakke structuur.. strakke protocollen en geest verruimende meditaties waren het middel. Het waardevolle vermogen waar ik toen van bewust werd zijn:

Vader zijn voor mijn pasgeboren dochter Ashley.. destijds en zelf een liefdevole thuisbasis willen scheppen. Mijn 12 jaar internaatsverleden (5-17) heeft mij als ervaringsdeskundige dichter bij de mens gebracht. Ik zie iedereen als gelijke en ik ben creatief om mensen die “onrecht” of “moeten” voelen te inspireren om toch vanuit een “Ik mag” gedachte zichzelf vooruit zetten. Het moment volstaat. Van 1988 tot 1992 heb ik veel verschillende uitzendbanen gehad. Van ramen wassen tot eindmonteur van kopieerapparaten. Er heeft altijd een techneut in mij gezeten en ik presteerde op momenten boven verwachtingen, ook al leefde ik toen op straat als verslaafde..

Mijn brede analytische vermogen heb ik ontwikkeld vanwege de vele regels waaronder ik vroeger dacht dat ik gebukt ging. Ik heb geleerd de wetten van de wereld te accepteren door mijn denkwezen te blijven richten op het eind resultaat. Het “moeten” verdwijnt vaak vanzelf. Na een intelligentietest werd ik ruim geschikt geacht en scoorde vrij hoog op sociaal niveau. Mijn leergierigheid in communicatie heeft mij in de richting gezet van informatica. Ik kreeg als geschenk van UWV een complete interne informatica opleiding ter waarde van meer dan 100.000 gulden aangeboden, vanwege mijn geboekte resultaten destijds. Ik heb geleerd als de beste. Ik heb toen een totale transformatie ondergaan en dacht: “Ik mag er zijn!”.

VAKKENNIS

 De kracht van de gedachte en leven in het hier en nu
 Ruim inzicht in hiërarchieën: met de paplepel binnen gekregen.
 Ruim inzicht in overlevingsstrategieën
 Ruim inzicht in therapeutisch denken: met de paplepel binnen gekregen.
 Ruim inzicht om mensen met traumatische ervaringen liefdevol te bereiken.


What the Bleep do we Know..?!Email sitaniapessy@gmail.com

Shes like the wind

If I Never Knew You